15. apr. 2024 o 14:30
jž, TASR, Koktejl

Dankova misska Sylvia zverejnila FOTO, ktorú by od nej nikto nečakal: Ja s týmto názorom nesúhlasím!

placeholder
Andrej Danko a Sylvia Šulíková na prvej spoločnej fotke.
Zdroj: Instagram/sylviasulik, Instagram/andrej_danko_official

Povedali by ste to na ňu?

Domáce promi
15. apr. 2024 o 14:30
Dankova misska Sylvia zverejnila FOTO, ktorú by od nej nikto nečakal: Ja s týmto názorom nesúhlasím!

Povedali by ste to na ňu?

Krásna Sylvia Šulíková (26) je prvou vicemiss Slovensko 2021. Verejnosť ju ale spoznala len prednedávnom, vo februári tohto roku, keď vyplávalo na povrch, že randí so šéfom SNS Andrejom Dankom (49). Majiteľka salónu krásy pred dvomi rokmi chodila s tanečníkom z Let's Dance Vildom Šírom (24), no potom zamierila „do vyšších kruhov“. Danko a Šulíková spolu randia už niekoľko mesiacov.

Danko zobral so sebou Sylviu dokonca aj do Dubaja, keď cestoval na výstavu Expo. Informácie sa vtedy chytil aj predseda hnutia Slovensko Igor Matovič. "Ísť do Abu Dhabi s pipenkou s novými čerešničkami a nechať si Pellegrinim schváliť ospravedlnenie neúčasti v platenej práci ako “iné pracovné povinnosti poslanca”, to dokáže len primitív ako ten na foto v lietadle z utorka tohto týždňa," napísal k usvedčujúcej fotke Matovič na sociálnu sieť.

Od tej doby Sylvia s Andrejom vzťah verejne priznali a dokonca pridali aj spoločnú fotku na sociálnu sieť. Aj napriek tomu Šulíková stále žije svoj bežný život, hoci jej pribudlo niekoľko sledovateľov na sociálnych sieťach. Tu prevažne ako majiteľka salónu krásy predstavuje rôzne procedúry, no ukáže aj niečo zo svojho súkromia.

Teplé počasie sa ľuďom často spája s pivom, ktoré si do posledného dúška vychutnala aj modelka. "Máte radi pivo? Ja ho zbožňujem! Veľakrát počúvam, že žene pivo nepristane ale ja s týmto názorom nesúhlasím. Takže na zdravie," napísala k fotke kríglu piva na sociálnu sieť a neskôr pridala aj záber, na ktorom vyzerá veľmi spokojne. Nájdete ho v galérii.

Pitie piva má svoje pozitíva aj negatíva

Mierna konzumácia piva má pozitívny vplyv na zdravie, robí ľudí inteligentnejšími a krajšími. Treba však uprednostniť pivo nealkoholické. Jeden z najobľúbenejších nápojov na svete používali ako liek už starí Sumeri 6000 rokov pred Kristom. Výskumy vraj dokázali, že pitie piva znižuje výskyt mozgových mŕtvic a srdcových infarktov, pôsobí proti osteoporóze a zabraňuje tvorbe ľadvinových kameňov.

Alkohol je škodlivý a jeho pitie nemá pre mladých ľudí žiadne zdravotné výhody – občasné pitie malého množstva alkoholu môže prospievať iba ľuďom nad 39 rokov. Vyplýva to zo štúdie v prestížnom vedeckom časopise The Lancet, ktorý citoval britský denník The Guardian.

Najhoršie sú na tom ľudia vo veku 15 – 39 rokov. V tomto veku bolo až 59 percent z tých, ktorí pili škodlivé množstvá a boli nadmerne vystavení zdravotným rizikám vrátane zranení, dopravných nehôd, samovrážd alebo vrážd. Tri štvrtiny z nich boli muži.

Vedci ako štandardný nápoj brali deciliter červeného vína alebo 375 ml piva. Ľudia vo veku 40 – 64 rokov môžu za bezpečnú konzumáciu považovať dva štandardné nápoje denne. Priemerne však odporúčaný príjem alkoholu pre dospelých vo veku nad 40 rokov bol nízky, najviac 1,87 štandardného nápoja denne.