24. apr. 2024 o 17:00
NK, Koktejl

Zronená matka prehovorila o dcérinej († 17) samovražde: Toto prežívala v škole celých 7 rokov!

placeholder
Rodina sa len ťažko vyrévnáva so smrťou tínedžerky.
Zdroj: GoFundMe

Prežívala veľké trápenie.

Zaujímavosti
24. apr. 2024 o 17:00
Zronená matka prehovorila o dcérinej († 17) samovražde: Toto prežívala v škole celých 7 rokov!

Prežívala veľké trápenie.

Bailey Cooperová zo západnej Austrálie si vzala život v nedeľu po tom, ako ju sedem rokov neúnavne šikanovali, uviedla jej mama Keira Skeetová. Tínedžerka trpela problémami s duševným zdravím a jej problémy sa ešte zhoršovali tým, že sa jej ostatné deti vysmievali, napísal Daily Mail.

"Toľko rokov sme sa veľmi snažili. Deti sú jednoducho kruté, nechápu, že to, čo hovoria, ľuďom ubližuje. Aj zdravotný systém v otázke duševného zdravia je na smiech. Boli sme u verejných psychológov a poradcov a zakaždým ju sklamali," povedala pani Skeetová.

Zlomená matka dúfa, že sa Baileyiní tyrani zúčastnia na jej smútočnom obrade, aby pochopili dosah ich činov, ale povedala, že jej dcéra bola aj po smrti stále terčom posmechu na internete. "Musia pochopiť dôsledky svojich slov a činov," povedala.

Pani Skeetová založila finančnú zbierku, ktorá má pomôcť zaplatiť jej pohreb. "Nikdy som si nemyslela, že budem v situácii, keď budem musieť svoje dievčatko pochovať. Bailey bola srdcom a dušou celého môjho života od narodenia až po jej posledný výdych v mladom veku 17 rokov. Kto by to bol povedal, že drevená škatuľa a oslava spomienky na jej jedinečnú, krásnu zlomenú dušu budú stáť toľko. Nikdy by mi nenapadlo, že sa ja alebo my ako rodina ocitneme v situácii, keď budeme musieť požiadať o takúto pomoc, ale je to tak!" napísala na GoFundMe.