15. apr. 2024 o 16:00
krsk, Koktejl

Lasicová ukázala fešného priateľa v plnej kráse: Dorazí vás, ako dopadol na dovolenke!

placeholder
Lasicová na Maldivách.
Zdroj: Instagram/hana_lasicova

Obľúbená spisovateľka si užívala v exotike.

Domáce promi
15. apr. 2024 o 16:00
Lasicová ukázala fešného priateľa v plnej kráse: Dorazí vás, ako dopadol na dovolenke!

Obľúbená spisovateľka si užívala v exotike.

Dcéra legendárneho Milana Lasicu († 81) našla pravú lásku na druhý pokus. Jej súčasný austrálsky partner býva na opačnej strane sveta, ani to im však nebráni, aby sa úprimne milovali. Spisovateľka a scenáristka Hana Lasicová (43) má z predošlého vzťahu s expartnerom Andrejom dve dcérky Ester a Stelu.

Po tom, čo ostala opäť slobodná, napísala Hana svojej dávnej láske Jamiemu. Obaja zistili, že na seba celé tie roky mysleli a ich city v hĺbke duše nevyhasli. Dvojica sa snaží tráviť spolu čo najviac času. V marci sa vybrali na spoločnú dovolenku.

"Príbeh lásky pokračuje. V marci sa os Bratislava Sydney preťala veľmi príjemne na Maldivách. Dali sme to nízkorozpočtovo, nešli sme do žiadneho rezortu, ale zostali sme na takzvanom "local island". Bolo to krásne, mali sme šťastie na nádhernú bielu pláž s tyrkysovou vodou priehľadnou do hĺbky niekoľkých metrov. Všetko čisté ako krištáľ. Plávali sme s korytnačkami, rybami všetkých farieb, rajami a delfínmi," opísala úchvatnú dovolenku. Hana s Jamiem si zapózovali na viacerých romantických fotkách.

"Náš najslabší ryšavý článok však po dvoch dňoch zistil, že nie je stavaný na slnko a musel sa zahaliť do miestneho variantu bundy s kapucňou, ktorá sa používa aj na kúpanie," opísala vtipné momenty, kedy jej partner so svetlou pokožkou musel ostať zahalený. Urobila mu aj fotku, ktorú nájdete v galérii pod článkom.