24. apr. 2024 o 14:30
krsk, Koktejl

Krásna Svarinská dráždi iba v uteráku: Sexi záber z kúpeľne!

placeholder
Druhé kolo Let's Dance, červený koberec - Kristína Svarinská.
Zdroj: TV Markíza

Herečka si dopraje aj čas pre seba.

Domáce promi
24. apr. 2024 o 14:30
Krásna Svarinská dráždi iba v uteráku: Sexi záber z kúpeľne!

Herečka si dopraje aj čas pre seba.

Hviezda markizáckeho dramatického seriálu Dunaj, k vašim službám Kristína Svarinská (34) má mimoriadne úspešné obdobie. Okrem seriálu chystá novinku. Po 13 rokoch sa na plátnach kín objaví pokračovanie populárneho filmu Lóve od režiséra Jakuba Kronera. Aj v dvojke si zahrajú hlavné úlohy Kristína Svarinská a Michal Nemtuda (36). Značná časť filmu sa nakrúcala v Thajsku.

V novinke sa môžete tešiť na dramatické zvraty, prepracované bojové scény, strieľačky, naháňačky na Slovensku i v Thajsku, či kaskadérske scény pod dohľadom Vladimíra Furdíka, ktorý hral aj v seriáli Hra o tróny.

Popri práci a rôznych spoločenských akciách si však herečka rada nájde čas len pre seba. "To, že milujem selfcare vo všetkých formách, tušíte. Pre mňa je to čas, kedy naozaj mimoriadne vedome a zodpovedne odpájam realitu všedných dní a dobíjam energetické zdroje," napísala na sociálnej sieti nedávno.

Vybrala sa preto na známu bratislavskú kliniku, kde si dopriala relaxačné procedúry. Spokojná Kristína sa odfotila iba v uteráku v kúpeľňovej časti zariadenia. Záber nájdete v galérii pod článkom.