15. apr. 2024 o 05:30
jž, Koktejl

Twiinsky po ceste z Neapolu vyhodili z lietadla: Čo sa stalo?! Veronika mala predtuchu

Niečo nebolo v poriadku.

Domáce promi
15. apr. 2024 o 05:30
Twiinsky po ceste z Neapolu vyhodili z lietadla: Čo sa stalo?! Veronika mala predtuchu

Niečo nebolo v poriadku.

Sesterské duo Twiins, Veronika a Daniela Nízlové (37) si na pár dní zaleteli užiť teplé počasie do Talianska. Nešli však len za oddychom, ale bývalý priateľ a otec Danielinej dcérky Lindy (4), futbalista Stanislav Lobotka (29), žije v Neapole. Ako už je u nich zvykom, väčšinu vecí robia sestry spoločne a preto ju na ceste sprevádzala aj sestra Veronika s dcérkou Neou (2).

Pri plánovanom odchode sa im však stala poriadne desivá vec. Sestry aj s dcérkami nastúpili do lietadla, no niečo nebolo v poriadku. O všetkom sa so svojimi sledovateľmi podelila Daniela na sociálnej sieti. "Že máme technický problém, tak nás trošku vyhodili z lietadla po hodine. Ešte sme nejedli, neobedovali ale nevadí," vysvetlila situáciu Twiinska počas odchodu z lietadla.

Veronika mala istú predtuchu. "Tak si ideme kúpiť aspoň niečo malé. Buď nám vymenia lietadlo alebo odstránia poruchu, tak uvidíme ale tak chvalabohu. Sestre sa do rána snívalo, že všetky lietadlá okolo nás popadali a naše prežilo, respektíve naše nepadlo. Tak snáď to bude aspoň trošku dobré znamenie," povedala vo videu, ktoré nájdete nad článkom.

Veronika už mala jasný plán. "A my teraz si pôjdeme niekde na drink, lebo asi sa nám bude ľahšie letieť," hovorila so smiechom. Daniela jej nemohla oponovať. "Aspoň nejaký gin toníček si ideme dať, lebo sa tu modlíme, nech nespadneme teda," dopovedala.

Deti boli z toľkého čakania dosť nervózne. "Veronika kúpila Disney nálepky a omaľovánky, tak aspoň chvíľu zábava. Inak nespali, za chvíľu budú ako čerti," dávala novinky svojim sledovateľom. Nakoniec predsa len zaspali. "Na nervy. Ale lepšie, ako by sa malo stať niečo horšie," zamyslela sa Twiinska. Nakoniec v poriadku doleteli na Slovensko. "Včera sme prišli domov po polnoci. Bol to náročný deň, ale všetko dobre dopadlo," ukončila ich cestovateľský príbeh Daniela.